Beers Bouwproducten BV

POLYESTER SCHOORSTEENOMKLEDING

Polyester schoorsteenkappen zijn er voor om problemen met lekke, doorslaande en van slecht voegwerk voorziene schoorstenen op te lossen. Toepasbaar op vrijwel ieder dak, als tussen- of eindkap op hellende of nokdaken maar ook op platten daken. Schoorsteenkappen van polyester zijn relatief licht en kunnen eenvoudig over de bestaande schoorsteen worden gezet en gemonteerd.

Niet onbelangrijk is dat het toepassen van polyester schoorsteenkappen in de meeste gevallen kostenbesparend werkt.

Assortiment
 
 DE LUXE
 
 
 STANDAARD

DE LUXE

Als het écht moet lijken

Schoorsteenkap 'De Luxe' Polyester schoorsteenkappen type ‘De Luxe’ zijn de perfecte oplossing om de schoorsteen als ‘echt’ te laten lijken. Er zijn alleen maar voordelen aan het gebruik van dit type: lange levensduur, eenvoudige montage en een uiterlijk zoals een traditionele schoorsteen er uit zou moeten zien.

Met een gewicht van ca. 12 kg/m² is type 'De Luxe' naast bestaande bouw ook uitstekend geschikt voor toepassingen in nieuwbouwprojecten.

De uitstraling van de kap wordt mede bepaald door speciaal aangebrachte steenstrips. De strips zijn in diverse afmetingen en in meer dan 2500 kleurnuances te verkrijgen. Omdat het beplakken van de polyester kappen met de steenstrips een zeer nauwkeurige aangelegenheid is, geschiedt dit onder exacte de juiste omstandigheden door een gespecialiseerd bedrijf.

Voordelen :
 
Op vrijwel ieder dak
 
Renovatie, bestaande- of nieuwbouw
 
In vrijwel iedere gewenste steen- en voegkleur
 
Afschermen van een bestaande schoorsteen met behoud van het uiterlijk
 
Snelle montage verkort de duur van overlast bij renovatie
 
Als perfect alternatief op een gemetselde schoorsteen
 
Geen duur metsel- en voegwerk
 
Zeer lange levensduur en 10 jaar garantie

STANDAARD

Renoveren? Inpakken!

Schoorsteenkap 'Standaard' Polyester schoorsteenkappen type ‘Standaard’ zijn de perfecte oplossing om uw schoorsteen af te schermen van de vele weersinvloeden. Herstelwerkzaamheden aan voeg- en metsel-werk behoren tot het verleden.

De kleur van de kap is mede bepalend voor de uitstraling van het dak. Daarom is het belangrijk dat de juiste kleur wordt bepaald. Polyester kan in vrijwel iedere RAL-kleur worden geproduceerd.

Voordelen
 
Op vrijwel ieder dak
 
Renovatie, bestaande- of nieuwbouw
 
In vrijwel iedere gewenste RAL-kleur
 
Snelle montage verkort de duur van overlast bij renovatie
 
Relatief goedkoop.
 
Zeer lange levensduur en 10 jaar garantie

Neem contact op