Beers Bouwproducten BV

POLYESTER LUIFELS EN LUIFELDAKEN

Luifels van Beers Bouwproducten zijn in veel vormen en afmetingen verkrijgbaar, in polyester maar ook in aluminium met beplating.

Assortiment Luifels en Luifeldaken:

type: ELAN

Deurluifel: 'ELAN' Dit type luifel is rechthoekig, en heeft een druiprand aan de voorzijde. De buitenzijde is glad afgewerkt met een duurzame gelcoat, de bovenzijde is voorzien van duurzame witte of blanke topcoat (structuur).

De volgende maximale afmetingen zijn van toepassing: 7000x700x400mm. Let wel, de minimale hoogte van de luifel is 175mm. Deze luifel is voorzien van ingelamineerde vochtwerend behandelde bevestigingsconsoles en de wanden en bodem wordt voorzien van (isolerend) kernmateriaal. Ten behoeve van de afwatering wordt standaard een HWA-spuwer aangebracht.


type: PROJECT

Deurluifel: 'BBP' Voor dit type luifel zijn een aantal standaard afmetingen en vormen beschikbaar, maar is ook als projectluifel te leveren. De afmetingen, vorm en uitvoering dienen dan in overleg te worden bepaald. Dit type luifel is voorzien van ingelamineerde vochtwerend behandelde bevestigingsconsoles en de bodem en wanden worden voorzien van (isolerend) kernmateriaal. Ten behoeve van de afwatering wordt standaard een HWA-spuwer aangebracht.


type: PRESTIGE (Aluminium)

Deurluifel: 'PRESTIGE' Prestige is de benaming van onze aluminium deurluifels. De luifel is gemaakt van gemoffeld aluminium en voorzien van acrylaat, gehard glas, draadglas. Levering met een kunststof materiaal ter vervanging van het glas is tevens mogelijk. De beplating is ingeklemd in EPDM rubberprofielen en ligt middels afstandhouders op de consoles. Door middel van een voetplaat met voorgeboorde gaten kan de luifel aan de gevel worden gemonteerd. De Prestige deurluifel kan in vele afmetingen en op maat worden geleverd. Informeer naar de mogelijkheden.


Deze polyester en aluminium producten zijn bij Beers Bouwproducten verkrijgbaar in vele RAL-kleuren worden standaard geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.


Neem contact op