Beers Bouwproducten BV

POLYESTER KOUDEBRUGELEMENTEN

In de huidige maatschappij zijn hoge isolatiewaarden sterk gewenst; woningen en gebouwen moeten voldoen aan (vastgestelde) hoge eisen. Door het toepassen van milieuontlastende bouwonderdelen wordt het verbruik van energie en dus de uitstoot van CO2 gereduceerd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het werkt tevens kostenbesparend voor de gebruikers en/of bewoners. Vooral bij renovatie moet de bestaande bouw worden omgebouwd tot gebouwen of woningen die weer vele jaren mee kunnen en goede isolerende eigenschappen hebben.

Koudebrugelementen Het komt vaak voor dat verdiepingsvloeren tevens als gevelrand dienen wat de isolatie niet ten goede komt, ook hebben ingemetselde rollagen veelal geen of een lage isolerende werking. Polyester koudebrugelementen van Beers Bouwproducten bieden hier dan ook een perfecte oplossing.

Koudebrugelementen zijn een relatief simpele en goedkope oplossing om niet alleen bestaande bouw, maar ook nieuwbouw aan de huidige eisen te laten voldoen. Door het toepassen van isolerend kernmateriaal in de producten ontstaat letterlijk een brug tussen binnen en buiten. Hierdoor ontstaat een beter beheersbaar 'binnenklimaat'.

De elementen worden over het algemeen projectmatig geproduceerd zodat u altijd een product op maat krijgt aangeleverd. Tevens is de uitvoering en dus uitstraling in veel gevallen aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.


Eigenschappen

Koudebrugelementen zijn vervaardigd van naadloos, glasvezelversterkt, onderhoudsarm polyester, opgebouwd als sandwichelement met een kern van CFK-vrij PU-schuim. De buitenzijde is glad afgewerkt met duurzame gelcoat in een RAL-kleur. De achterzijde kan indien gewenst worden afgewerkt met weer- en windbestendige topcoat (structuur) in dezelfde kleur.

Polyester producten zijn bij Beers Bouwproducten verkrijgbaar in vele RAL-kleuren en worden standaard geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.

Neem contact op