Beers Bouwproducten

POLYESTER DAKKAPELLEN

Polyester Dakkapellen

Polyester dakkapellen van Beers Bouwproducten zijn in drie mogelijke uitvoeringen verkrijgbaar: SKYLINE-, PROJECT- en OVERZET-dakkapellen. Een polyester dakkapel geeft een woningen een flinke waarde-impuls. Tevens wordt de uitstraling van de woning sterk verbeterd en kunnen bewoners genieten van aanzienlijk meer leefruimte.

Alle dakkapellen worden geproduceerd van hoogwaardig polyester, zijn diverse RAL-kleuren verkrijgbaar en hebben een hoge Rc-waarde. Het materiaal is onderhoudsarm, geadviseerd wordt om het materiaal jaarlijks schoon te maken met allesreiniger en water. Polyester dakkapellen worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.


Assortiment Dakkapellen:

type: PROJECT

Dakkapel: 'BBP'

Type PROJECT wordt veelal op grotere schaal, projectmatig toegepast, op maat uitgewerkt en geproduceerd. Hoofdzakelijk bestaat de opbouw van dit type dakkapel uit een buitenzijde van hoogwaardig Polyester met een gelcoat, glad afgewerkt.

De binnenzijde is voorzien van een (houten) intimmering en isolerende materialen. U kunt ook kiezen voor een opbouw, gelijk aan de SKYLINE dakkapel. De daadwerkelijke opbouw en uitvoering van dit type dakkapel wordt in overleg vastgesteld. Informeer naar de mogelijkheden.

type: Overzet

Dakkapel: 'Overzet'

Overzetdakkapellen worden toegepast op bestaande, maar constructief nog redelijke dakkapellen. Het doel is om de oude dakkapel 'in te pakken'. Een relatief goedkope manier om snel en effectief woningen te voorzien van nieuwe dakkapel, met behoud van de bestaande en nog bruikbare onderdelen.

De opbouw van overzet dakkapellen bestaat uit een buitenzijde van hoogwaardig polyester met een gelcoat, glad afgewerkt. Waar nodig wordt in het polyester verstevigend en/of isolerend kernmateriaal toegepast. In het laminaat worden bevestigingspunten verwerkt. De daadwerkelijke opbouw en uitvoering van dit type dakkapel wordt in overleg vastgesteld. Informeer naar de mogelijkheden.

type: SKYLINE

Dakkapel: 'SKYLINE'

De SkyLine dakkapel is een volledig kunststof product en van binnen en buiten naadloos uit een stuk gemaakt. Van getimmerde dakkapellen is bekend dat na verloop van tijd lekkages optreden. Door de constructie uit één stuk op te bouwen is dit bij de SkyLine dakkapel uitgesloten.

De wanden en het dak van de dakkapel bestaan uit een dubbele glasvezelgewapend polyester constructie, met een kern van honingraatmateriaal en een dubbel isolatiepakket van poly-isosyanuraat hardschuim. Hierdoor is de SkyLine dakkapel zeer stevig, een gesloten constructie met een totale dikte van 12 cm en voldoet hijbetreft de mechanische sterkte en isolatiewaarden ruimschoots aan de nieuwe eisen van het Bouwbesluit 2012.

Dakkapel: 'SKYLINE' De gesloten constructie zorgt er voor dat er geen verdere afwerking meer nodig is. Er is bijvoorbeeld geen dakleer meer nodig voor de afwerking. Verder is de SkyLine dakkapel rondom voorzien van goten die naadloos onderdeel uitmaken van de dakkapel. Het regenwater wordt snel en betrouwbaar afgevoerd.

De buitenste laag van de dakkapel is weerbestendig en bepaald tevens de kleur. De door-en-door gekleurde toplaag wordt gecodeerd volgens het RAL-kleurensysteem. Het boeiboord kan in dezelfde, of in een andere RAL-kleur worden uitgevoerd.

SkyLine dakkapellen wordt geleverd met kunststof kozijnen, tijdens de montage standaard voorzien van 4-15-5 HR++ isolatieglas en afgewerkt met rubber opsluitprofielen en vastgezet door middel van kunststof glaslatten.

Indien u een SKYLINE dakkapel wenst te laten plaatsen, verzoeken wij u CONTACT met ons op te nemen zodat wij u in alle opzichten een compleet pakket kunnen aanbieden.

Beers Bouwproducten BV werkt uitsluitend met een professionele transport- en montagebedrijven met vele jaren ervaring in het plaatsen van polyester dakkapellen.

Bezoek ook onze speciale SKYLINE DAKKAPEL website.


Neem contact op