Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Polyester windveren en boeidelen van Beers Bouwproducten, gevestigd in Medemblik, nemen u veel werk uit handen. Met een maximale elementlengte van zes meter werkt u snel en efficiënt met een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product. De elementen monteert u gemakkelijk op een gereedgemaakte achter constructie, zowel bestaand of nieuw. Ontdek het gemak van dit bouwelement om uw project soepel te laten verlopen!

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
nieuwbouw huis

De eigenschappen van polyester windveren en boeidelen

Als specialist in boeidelen weten wij u alles te vertellen over de eigenschappen hiervan. In de doorsnede worden polyester windveren standaard tot 400 x 400 millimeter (BxH) geproduceerd. De nominale elementdikte is drie tot vijf millimeter. Daarnaast kan ter plaatse van de bevestigingspunten een verstevigende strook worden ingelamineerd. Naast de standaardafmetingen produceren we afwijkende maten op aanvraag. Indien de hoogte of breedte van de elementen groter dan 400 millimeter wordt, inlamineren we verstevigend (isolerend) kernmateriaal. Polyester producten zijn bij Beers Bouwproducten verkrijgbaar in vele RAL-kleuren.

Als specialist bieden wij hoogwaardige boeidelen aan

Als specialist in boeidelen vindt u bij ons hoogwaardige polyester windveren. Dit geldt ook voor onze andere producten, zoals:

Onze windveren en boeidelen worden standaard geleverd met vijf jaar fabrieksgarantie. Als u graag advies wenst over de windveren of boeidelen geven wij deze graag u.

Tekeningen downloaden

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Neem contact met ons op om uw aanvraag te bespreken

Heeft u interesse in onze polyester windveren of boeidelen voor uw project? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als specialist weten wij alles over boeidelen en het gebruik hiervan. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keus maakt.

nieuwbouw 2 onder 1 kap woningen
Beers Bouwproducten B.V.