Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Polyester bergingsdaken en erkerdaken zijn opgebouwd uit onderhoudsarm polyester en kernmateriaal van 80 mm CFK-vrij Pu-schuim met waar nodig verstevigende kernmaterialen. Hierdoor voldoen de daken niet alleen aan constructieve eisen maar wordt tevens een aanzienlijke isolatiewaarde van Rc=3,5 behaald. De buitenzijde is glad afgewerkt met een duurzame gelcoat en de bovenzijde is voorzien van duurzame witte, blanke of andere lichte kleur topcoat.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
zij aanzicht van rij huizen met berging

Waarom kiezen voor polyester erkerdaken?

De beslissing om voor polyester erkerdaken te kiezen, komt met tal van voordelen. Ten eerste is dit bekledingselement  bijzonder onderhoudsarm en bestendig tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden, van felle zon tot zware regenbuien. Daarnaast biedt het materiaal een uitstekende isolatie, wat uw energiekosten kan verminderen. Bovendien zijn polyester daken licht van gewicht, wat de installatie vergemakkelijkt en de belasting op de erker minimaliseert. Wanneer u kiest voor polyester materiaal, kiest u voor een duurzame en kostenbesparende oplossing voor de lange termijn.

De eigenschappen van polyester erkerdaken en bergingsdaken

De wijze van monteren is afhankelijke van de situatie en dient in overleg te worden bepaald. De opbouw van het dak is in veel gevallen aan te passen aan de onder- en achterconstructie. Afhankelijk van de uitvoering wordt ten behoeve van de afwatering HWA-spuwers (40mm) of een HWA-uitvoer (80mm) aangebracht. Afwijkende uitvoering en/of projectmatige en seriematige productie is voor dit product bespreekbaar.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Laat uw droomdak realiseren

Met polyester erkerdaken of bergingsdaken creëert u een prachtige uitstraling. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden, zodat uw woning de upgrade krijgt die het verdient. Bij Beers Bouwproducten in Medemblik bent u verzekerd van goede kwaliteit producten en vakmanschap.

zij aanzicht van rij huizen met berging
Beers Bouwproducten B.V.