Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

De voordelen van een polyester dakkapel

Alle dakkapellen produceren we van hoogwaardig polyester. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te monteren, vandaar dat we ook werken met polyester dakgoten om uw woning verder op te knappen. Daarnaast kiest u uit diverse RAL-kleuren en hebben de dakkapellen een hoge rc-waarde. Het materiaal is onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken met allesreiniger en water, wat we u adviseren jaarlijks te doen. Polyester dakkapellen leveren we met vijf jaar fabrieksgarantie.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
dakkapel

Bekijk ons assortiment aan dakkapellen

Type: PROJECT

Een dakkapel van type PROJECT passen we veelal seriematig toe op grotere schaal. De dakkapel is op maat uitgewerkt en geproduceerd. Hoofdzakelijk bestaat de opbouw van dit type dakkapel uit een buitenzijde van hoogwaardig polyester met een gelcoat en is deze glad afgewerkt. De binnenzijde van de seriematige dakkapel is voorzien van een (houten) intimmering en isolerende materialen. U kunt ook kiezen voor een opbouw, gelijk aan de SKYLINE-dakkapel. De daadwerkelijke opbouw en uitvoering van dit type polyester dakkapel stellen we in overleg vast.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Type: Overzet

Overzetdakkapellen worden toegepast op bestaande, maar constructief nog redelijke dakkapellen. Het doel is om de oude dakkapel ‘in te pakken’. Dit is een relatief goedkope manier om snel en effectief woningen seriematig te voorzien van nieuwe dakkapellen, met behoud van de bestaande en nog bruikbare onderdelen. De opbouw van een overzet dakkapel bestaat uit een buitenzijde van hoogwaardig polyester met een gelcoat. Daarnaast is deze glad afgewerkt. Waar nodig passen we in het polyester verstevigend en/of isolerend kernmateriaal toe. In het laminaat verwerken we bevestigingspunten. De daadwerkelijke opbouw en uitvoering van dit type dakkapel stellen we in overleg vast. Informeer bij onze experts naar de mogelijkheden.

dakkapel overzet
dakkapel skyline

Type: SKYLINE

De SKYLINE-dakkapel is een volledig kunststof product en is van binnen en buiten naadloos uit een stuk gemaakt en daarmee uitstekend om seriematig toe te passen. Van getimmerde dakkapellen is bekend dat er na verloop van tijd lekkages optreden. Door de constructie uit een stuk op te bouwen is dit bij de SKYLINE-dakkapel van polyester uitgesloten. De wanden en het dak van de dakkapellen bestaan uit een dubbele glasvezelgewapend polyester constructie, met een kern van honingraatmateriaal en een dubbel isolatiepakket van poly-isosyanuraat hardschuim. Hierdoor is de SKYLINE-dakkapel zeer stevig, een gesloten constructie met een totale dikte van twaalf centimeter en voldoet het betreft de mechanische sterkte en isolatiewaarden ruimschoots aan de nieuwe eisen van het Bouwbesluit 2012 om hem seriematig toe te passen. De gesloten constructie zorgt ervoor dat er geen verdere afwerking meer nodig is. Er is bijvoorbeeld geen dakleer meer nodig voor de afwerking. Verder is de SKYLINE-dakkapel rondom voorzien van goten die naadloos onderdeel uitmaken van de dakkapel. Het regenwater wordt snel en betrouwbaar afgevoerd. De buitenste laag van de dakkapel die we seriematig kunnen installeren bij uw project is weerbestendig en bepaalt tevens de kleur. De door-en-door gekleurde toplaag wordt gecodeerd volgens het RAL-kleurensysteem. Het boeiboord kan in dezelfde of in een andere RAL-kleur worden uitgevoerd. SKYLINE-dakkapellen worden geleverd met kunststof kozijnen, tijdens de montage standaard voorzien van 4-15-5 HR++ isolatieglas en afgewerkt met rubberen opsluitprofielen en vastgezet door middel van kunststof glaslatten.

Neem contact met ons op en kies uw type dakkapel

Wij maken gebruik van verschillende types dakkapellen. Kies bijvoorbeeld voor een SKYLINE-dakkapel of een van de andere types. Een dakkapel van polyester verzekert u altijd van hoogwaardige kwaliteit. Schakel ons meteen in voor het plaatsen van een dakkapel naar keus of bekijk onze voorgaande projecten.

Beers Bouwproducten B.V.