Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Voor een polyester dakgoot van hoogwaardige kwaliteit schakelt u onze specialisten in. Bij ons bedrijf koopt u hoogwaardige glasvezelversterkte kunststof goten. Wij zijn specialist in het verwezenlijken van verschillende bouwelementen van kunststof composieten op moeilijk bereikbare locaties die minimaal onderhoud vragen. U bestelt een kunststof dakgoot van polyester op maat of in onze standaarduitvoeringen en kiest uit verschillende kleuren en formaten. Bespaar kosten en profiteer van hoogwaardige kwaliteit door een polyester dakgoot voor uw bouwproject te bestellen bij Beers Bouwproducten in Medemblik.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal

Maatwerk:

Onze kunststof goten zijn verkrijgbaar in een aantal standaarduitvoeringen maar kunnen ook in speciale en specifiek mallen voor uw project worden gemaakt.

Alle goten worden op maat gemaakt aan de hand van een montageplan. U bepaalt in overleg met ons de exacte afmetingen of in onze standaarduitvoeringen.
Onze polyester producten zijn in diverse kleuren te bestellen.

Gootlengte:
Afhankelijk van de uitvoering is de gemiddelde maximale gootlengte tien tot dertien meter.

Hoeken:

Goten kunnen worden voorzien van een buitenhoek (binnenwerkse maat/achterwand standaardlengte à 500 millimeter), binnenwerkse hoeken kunnen in overleg handmatig worden vervaardigd.

U bespreekt met onze specialisten welke uitvoering het meest geschikt is voor uw bouwproject. Zo weet u of u een dakgoot van kunststof polyester op maat moet bestellen.

Afschot in gootbodem:

Het unieke aan polyester dakgoten is dat het afschot in de fabriek in de goot wordt gemaakt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere gootsystemen waarbij het afschot in het werk gemaakt moet worden.

Onze goten kunnen met 2% afschot worden gemaakt zonder dat dit zichtbaar is. Uw goten hangen dus voor het zicht in een strakke lijn.

 

nieuwbouw huizen

Verschillende uitvoeringen van de polyester dakgoot

Onze kunststof goten zijn verkrijgbaar in een aantal standaarduitvoeringen. Een kunststof dakgoot van polyester is projectmatig gefabriceerd en wordt voor zover mogelijk op maat gemaakt. Naast deze uitvoeringen kunnen kunststof goten ook specifiek volgens uw wensen worden geproduceerd. Afhankelijk van de uitvoering is de gemiddelde maximale gootlengte tien tot dertien meter. Goten kunnen worden voorzien van een buitenhoek (binnenwerkse maat/achterwand standaardlengte à 500 millimeter), binnenwerkse hoeken kunnen in overleg handmatig worden vervaardigd. U bespreekt met onze specialisten welke uitvoering het meest geschikt is voor uw bouwproject. Zo weet u of u een dakgoot van kunststof polyester op maat moet bestellen. Als specialist in gootsystemen geven wij u graag advies.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Kenmerken van kunststof goten

Iedere polyester dakgoot op maat of in standaarduitvoering, wordt afgewerkt met twee geïntegreerde en naadloze kopschotten. Door deze constructie, zonder kitvoegen e.d., zijn lekkages uitgesloten. De kunststof goten zijn zelfdragend en onder alle temperaturen laddervast en beloopbaar. Waar nodig worden goten verstevigd door middel van (isolerend) kernmateriaal en/of ingelamineerde stalen beugels. Polyester producten zijn bij ons bedrijf verkrijgbaar in vele RAL-kleuren en worden standaard geleverd met zes jaar fabrieksgarantie. Daarnaast profiteert u van een gunstige prijs en snelle levering.

Bestel uw kunststof dakgoot op maat

Wilt u ook een kunststof dakgoot van polyester op maat of in onze standaarduitvoering bestellen? Bespreek dan welke uitvoering of bekledingselement geschikt is in uw situatie. Onze specialisten kijken altijd mee naar uw persoonlijke situatie en geven u ook advies over andere mogelijkheden, bijvoorbeeld een dakkapel van polyester. Ontdek de mogelijkheden!

nieuwbouw huizen
Beers Bouwproducten B.V.