Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Polyester bekledingselement is een ruim begrip en zijn in vele vormen en uitvoeringen te bedenken. In de meeste gevallen worden deze producten projectmatig ontworpen en geproduceerd en veelal toegepast als dakrand-, kozijn- of gevelelement. Beers Bouwproducten BV uit Medemblik realiseert dit graag voor u.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
hoofdingang van flatgebouw

Een polyester bekledingselement is afhankelijk van uw project

Als specialist in bouwproducten kunt u bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen, waaronder een polyester bekledingsdienst. De elementopbouw is projectafhankelijk. Veel gebruikt is een opbouw van drie tot vijf mm met een duurzame gelcoatlaag of eenzelfde opbouw met isolerend en verstevigend kernmateriaal van CFK-vrij Pu-schuim. In enkele gevallen wordt gekozen voor een afwijkende uitvoering en zal het ontwerp en de elementopbouw hierop worden aangepast. Naast bekledingselementen kunt u bij ons ook terecht voor:

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Kies voor onze bekledingselementen

Beers Bouwproducten BV specialiseert zich in bekledingselementen van Polyester. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en de beste service. Wij zijn niet voor niets een vooraanstaande leverancier op de Nederlandse markt. Bekijk zeker onze voorgaande projecten.

huis
Beers Bouwproducten B.V.