Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Voor het produceren en leveren van een polyester balkon voor uw bestaande woning of bouwproject, schakelt u ons bedrijf in. Als specialist in hoogwaardige glasvezelversterkte polyester elementen voor de bouw realiseren we kunststof composieten van uitstekende kwaliteit en zijn we een vooraanstaande leverancier op de Nederlandse markt. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en weten innovatieve oplossingen voor uw bouwproject te realiseren. Een lichtgewicht prefabbalkon is bijvoorbeeld een van de meeste gebruikte toepassingen. Zo geniet u binnen no-time van een prachtig polyester balkon.

 
 
  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal

Ervaar het gemak van polyester voor uw balkon

Bij Beers Bouwproducten, gevestigd in Medemblik, nabij Hoorn, ervaart u het gemak in onderhoud en montage van een balkon van polyester. Het gebruik van polyester, bijvoorbeeld om een lichtgewicht prefabbalkon te creëren, heeft vele voordelen. Het materiaal is licht in gewicht, overal plaatsbaar, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. Het is daarbij een perfecte oplossing voor koudebruggen. Door het wendbare materiaal heeft u daarnaast allerlei mogelijkheden om uw balkon in uw gewenste vorm en uitstraling te monteren. Om een lichtgewicht prefabbalkon te monteren schakelt u daarom onze specialisten in, die al diverse succesvolle bouwprojecten tot een goed einde brachten. Ook voor het vergroten van uw balkon kunt u bij ons bedrijf terecht. Ontdek de mogelijkheden voor een prachtige uitstraling van uw woning!

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Vul ons contactformulier in en bespreek uw aanvraag met onze specialisten

Wilt u ook een lichtgewicht prefabbalkon monteren aan uw woning of gebouw in Medemblik, regio Hoorn? Vul ons contactformulier in om uw aanvraag te bespreken. U kunt ons tevens telefonisch bereiken via 0227 – 712362 of per e-mail via info@beersbouwproducten.nl.

Beers Bouwproducten B.V.