Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Polyester

Polyester bouwproducten zijn aan de buitenzijde voorzien van een gelcoat in een bepaalde kleur op basis van speciale polyesterharsen. Door deze opbouw en materiaalkeuze heeft het product weinig onderhoud nodig. De buitenste gelcoatlaag biedt een langdurige bescherming tegen weer en wind. De toplaag zal na enkele jaren en achterstallig onderhoud doffer worden door aanhechting van vuil en de schurende werking van weer en wind. Alle materialen, waaronder dus ook polyester, ondervinden hinder van UV-straling. Geen product kan levenslang zijn originele kleur behouden. Onze ervaring is: Hoe lichter de kleur, hoe sterker de kleurechtheid.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal

Schoonmaken

Het is aan te raden om van tijd tot tijd vuil van het polyester product te verwijderen. U kunt polyester schoonmaken met warm water en met een niet agresssief of bijtend schoonmaakmiddel. De zeepresten dient u te verwijderen door het behandelde oppervlak goed na te spoelen. Een nog beter resultaat wordt verkregen als u het polyester behandelt met een cleaner en hierna in de was zet. Dit geeft het polyester bovendien een extra beschermlaag, wat de levensduur en uitstraling ten goede komt. U kunt hiervoor gebruik maken van producten die gebruikt worden voor het schoonmaken van auto’s of boten.

Indien u gaat schoonmaken met een hogedrukreiniger adviseren wij om dezelfde richtlijnen te gebruiken voor het schoonmaken van een auto: de monding van de spuitlans minimaal 30cm van het oppervlak af houden. Bij reinigen met dergelijke apparaten dient u het apparaat te controleren op de aanwezigheid van schoonmaakmiddelen of restanten daar van.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Reparatie

Oppervlakkige beschadigingen of scheurtjes dienen, na te zijn opgeschuurd, te worden gestopt met een polyesterplamuur. Na uitharding en egaalschuren kan de betreffende plek worden behandeld met een polyurethaanlak. Beide zijn te verkrijgen bij Beers Bouwproducten

Beers Bouwproducten B.V.