Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Onze kunststof raamluiken geven woningen een rustieke uitstraling. Oorspronkelijk werden raamluiken vooral toegepast om zon, warmte en kou buiten te houden en was het voor de toepassing van glas vaak de enige bescherming tegen deze ongemakken.
Sinds de uitvinding van isolatieglas heeft het raamluik zijn oorspronkelijke functie verloren en een louter decoratieve functie gekregen. Hierdoor zijn duurzaamheid en uitstraling een grotere rol gaan spelen in de aanschaf van raamluiken. Bij Beers Bouwproducten in Medemblik helpen we u aan mooie en duurzame kunststof raamluiken voor uw bouwproject!

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
raamluik van polyester

De eigenschappen van kunststof raamluiken

Kunststof is uitermate geschikt om raamluiken mee te maken. Het is onderhoudsarm, sterk en in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. De vorm en uitvoering van raamluikelementen bepalen we projectmatig. Verder is de toepassing afhankelijk van de situatie. In uw aanvraag bepaalt u dit daarom met ons in overleg om een optimale uitvoering te garanderen.

De opbouw van het bekledingselement is in veel gevallen aan te passen aan uw wensen. Als u dus op zoek bent naar een uniek raamluik voor uw pand zit u zeker goed bij ons. Naast kunststof bieden wij ook polyester raamluiken aan.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Bespreek uw aanvraag met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden voor uw project

Raamluiken van kunststof zijn zeer geschikt voor uw bouwproject. Dit materiaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Profiteer van weinig onderhoud en goede kwaliteit bouwproducten. Als u vragen heeft of graag persoonlijk advies wilt, helpen onze specialisten u graag. Vraag vrijblijvend advies aan!

huis
Beers Bouwproducten B.V.