Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Onze kunststof raamluiken geven woningen een rustieke uitstraling. Oorspronkelijk werden raamluiken vooral toegepast om zon, warmte en kou buiten te houden en was het voor de toepassing van glas vaak de enige bescherming tegen deze ongemakken.

Sinds de uitvinding van isolatieglas heeft het raamluik zijn oorspronkelijke functie verloren en een louter decoratieve functie gekregen. Hierdoor zijn duurzaamheid en uitstraling een grotere rol gaan spelen in de aanschaf van raamluiken. Bij Beers Bouwproducten, in Medemblik, nabij Hoorn, helpen we u aan mooie en duurzame kunststof raamluiken voor uw bouwproject!

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
raamluik van polyester

De eigenschappen van kunststof raamluiken

Kunststof polyester is uitermate geschikt om raamluiken, dakgoten of luifels mee te maken. Het is onderhoudsarm, sterk en in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar. De vorm en uitvoering van raamluikelementen bepalen we projectmatig. Verder is de toepassing afhankelijk van de situatie. In uw aanvraag bepaalt u dit daarom met ons in overleg om een optimale uitvoering te garanderen.

De opbouw van het element is in veel gevallen aan te passen aan uw wensen. Als u dus op zoek bent naar een uniek raamluik voor uw pand, dan schakelt u ons bedrijf in! Informeer naar de mogelijkheden bij Beer Bouwprojecten, gevestigd in Medemblik, regio Hoorn, en zorg voor een unieke uitstraling van uw woning!

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Bespreek uw aanvraag met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden voor uw project

Wilt u ook kunststof raamluiken bestellen voor uw bouwproject? Vul dan ons contactformulier in, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Tevens zijn we telefonisch te bereiken via 0227 – 712362 of per e-mail via info@beersbouwproducten.nl.

huis
Beers Bouwproducten B.V.