Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Ontdek een kunststof luifel van ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige glasvezelversterkte polyester elementen voor allerlei soorten bouwprojecten. Onze luifels zijn sterk, kostenbesparend en onderhoudsvriendelijk. Een kunststof luifel van Beers Bouwproducten in Medemblik, nabij Hoorn, is in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar. U bestelt bij ons een deurluifel op maat van polyester.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
voordeur woning

Bekijk ons assortiment voor een kunststof luifel

U kiest een deurluifel op maat uit ons uitgebreide assortiment aan producten van polyester. U heeft de keuze uit verschillende typen luifels:

Type: ELAN

Dit type kunststof luifel is rechthoekig en heeft een druiprand aan de voorzijde. De buitenzijde is glad afgewerkt met een duurzame gelcoat. De bovenzijde is voorzien van duurzame witte of blanke topcoat (structuur).
De volgende maximale afmetingen zijn van toepassing: 7000x700x400 millimeter. Let wel, de minimale hoogte van de deurluifel van polyester is 175 millimeter. De kunststof luifel is voorzien van ingelamineerde vochtwerend behandelde bevestigingsconsoles en de wanden en bodem zijn vervaardigd van (isolerend) kernmateriaal. Ten behoeve van de afwatering brengen we standaard een HWA-spuwer aan.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Type: PROJECT

Voor dit type kunststof luifel zijn een aantal standaardafmetingen en vormen beschikbaar. Het is echter ook mogelijk om deze als projectluifel te leveren. De afmetingen, vorm en uitvoering van de deurluifel bepalen we dan in overleg om een product op maat te realiseren. Dit type deurluifel van polyester is voorzien van ingelamineerde vochtwerend behandelde bevestigingsconsoles en de bodem en wanden worden voorzien van (isolerend) kernmateriaal. Ten behoeve van de afwatering wordt standaard een HWA-spuwer aangebracht.

voorkant van rijtjes woningen
halve voordeur van een woning

Vul ons contactformulier in om uw deurluifel van polyester op maat te bestellen

Voor een aanvraag voor een kunststof luifel van Beers Bouwproducten in Medemblik, regio Hoorn, neemt u contact met ons op om de mogelijkheden voor een deurluifel op maat te bespreken. Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ons per e-mail bereiken via info@beersbouwproducten.nl of telefonisch via 0227 – 712362.

Beers Bouwproducten B.V.