Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Ontdek een kunststof luifel van ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige glasvezelversterkte polyester elementen voor allerlei soorten bouwprojecten. Onze luifels zijn sterk, kostenbesparend en onderhoudsvriendelijk. Een kunststof luifel van Beers Bouwproducten in Medemblik, nabij Hoorn, is in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar. U bestelt bij ons een deurluifel op maat van polyester of in aluminium met beplating.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nuttige informatie.

Vul je e-mail in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
voordeur woning

Bekijk ons assortiment voor een kunststof luifel

U kiest een deurluifel op maat uit ons uitgebreide assortiment aan producten van polyester of in aluminium. U heeft de keuze uit verschillende typen luifels:

Type: ELAN

Dit type kunststof luifel is rechthoekig en heeft een druiprand aan de voorzijde. De buitenzijde is glad afgewerkt met een duurzame gelcoat. De bovenzijde is voorzien van duurzame witte of blanke topcoat (structuur).
De volgende maximale afmetingen zijn van toepassing: 7000x700x400 millimeter. Let wel, de minimale hoogte van de deurluifel van polyester is 175 millimeter. De kunststof luifel is voorzien van ingelamineerde vochtwerend behandelde bevestigingsconsoles en de wanden en bodem zijn vervaardigd van (isolerend) kernmateriaal. Ten behoeve van de afwatering brengen we standaard een HWA-spuwer aan.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Type: PROJECT

Voor dit type kunststof luifel zijn een aantal standaardafmetingen en vormen beschikbaar. Het is echter ook mogelijk om deze als projectluifel te leveren. De afmetingen, vorm en uitvoering van de deurluifel bepalen we dan in overleg om een product op maat te realiseren. Dit type deurluifel van polyester is voorzien van ingelamineerde vochtwerend behandelde bevestigingsconsoles en de bodem en wanden worden voorzien van (isolerend) kernmateriaal. Ten behoeve van de afwatering wordt standaard een HWA-spuwer aangebracht.

voorkant van rijtjes woningen
halve voordeur van een woning

Type: PRESTIGE (Aluminium)

Prestige is de benaming van onze aluminium deurluifels. De luifel is gemaakt van gemoffeld aluminium en voorzien van acrylaat, gehard glas of draadglas. Levering met een kunststof materiaal ter vervanging van het glas is tevens mogelijk. De beplating is ingeklemd in EPDM-rubberprofielen en ligt middels afstandhouders op de consoles. Door middel van een voetplaat met voorgeboorde gaten kan de luifel aan de gevel worden gemonteerd. De restige deurluifel leveren we in vele afmetingen en op maat. Informeer bij onze specialisten naar de mogelijkheden voor uw bouwproject of bekijk onze andere polyester producten, zoals onze kunststof raamluiken en polyester bakken.

Een polyester of aluminium deurluifel op maat is bij Beers Bouwproducten verkrijgbaar in vele RAL-kleuren. Daarnaast profiteert u standaard van vijf jaar fabrieksgarantie.

Vul ons contactformulier in om uw deurluifel van polyester of aluminium op maat te bestellen

Voor een aanvraag voor een kunststof luifel van Beers Bouwproducten in Medemblik, regio Hoorn, neemt u contact met ons op om de mogelijkheden voor een deurluifel op maat te bespreken. Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast kunt u ons per e-mail bereiken via info@beersbouwproducten.nl of telefonisch via 0227 – 712362.

Beers Bouwproducten B.V.