Beers Bouwproducten
Bouwen met vertrouwen

Bij ons bedrijf ontdekt u verschillende mogelijkheden voor een koudebrugrenovatie voor het oplossen van uw isolatieproblemen. Denk hierbij aan een koudebrugconsole of het inpakken van uw koudebrug. Beers Bouwproducten uit Medemblik heeft jarenlange ervaring met deze werkzaamheden en ontzorgd u daarom graag.

  • Snelle levering
  • Producent en leverancier
  • Kostenbesparend materiaal
flatgebouw

Laat koudebrug renovatie uitvoeren

 Tegenwoordig zijn hoge isolatiewaarden sterk gewenst; woningen en gebouwen moeten voldoen aan (vastgestelde) hoge eisen. Door het toepassen van milieu-ontlastende bouwonderdelen, zoals een koudebrugisolatie-element of het inpakken van een koudebrug, wordt het verbruik van energie en de uitstoot van CO2 gereduceerd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar werkt tevens kostenbesparend voor de gebruikers. Vooral bij renovatie moet de bestaande bouw worden omgebouwd tot gebouwen die weer vele jaren mee kunnen en goede isolerende eigenschappen hebben. Door een koudebrugrenovatie – aan de hand van het inpakken van een koudebrug of door een koudebrugisolatie-element of koudebrugconsole te monteren – kunt u isolatieproblemen eenvoudig oplossen.

De voordelen van een koudebrugrenovatie

Het komt vaak voor dat verdiepingsvloeren als gevelrand dienen, wat de isolatie niet ten goede komt. Ook hebben ingemetselde rollagen veelal een lage isolerende werking. Een polyester koudebrugisolatie-element is de perfecte oplossing. Een koudebrugrenovatie is een relatief simpele en goedkope oplossing om niet alleen bestaande bouw, maar ook nieuwbouw aan de huidige eisen te laten voldoen. Door het toepassen van isolerend kernmateriaal, zoals het inpakken van een koudebrug of het bevestigen van een koudebrugconsole, ontstaat een brug tussen binnen en buiten én lost u uw isolatieproblemen eenvoudig op. Hierdoor ontstaat een beter beheersbaar ‘binnenklimaat’. De elementen voor een koudebrugrenovatie produceren we over het algemeen projectmatig, zodat u altijd een product op maat ontvangt. Tevens is de uitvoering in veel gevallen aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever.

Direct contact met ons opnemen?

0227 - 712362info@beersbouwproducten.nl

Eigenschappen van een koudebrugisolatie-element

Een koudebrugisolatie-element is vervaardigd van naadloos, glasvezelversterkt, onderhoudsarm polyester, opgebouwd als sandwichelement met een kern van Cfk-vrij PU-schuim. De buitenzijde is glad afgewerkt met duurzame gelcoat in een RAL-kleur. De achterzijde kan worden afgewerkt met weer- en windbestendige topcoat (structuur) in dezelfde kleur. Daarnaast is het ook mogelijk een koudebrugconsole te bestellen voor het oplossen van uw isolatieprobleem of om een koudebrug in te pakken. Polyester producten, zoals polyester windveren of kunststof deurluifels, zijn verkrijgbaar in vele RAL-kleuren en leveren we standaard met vijf jaar fabrieksgarantie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bouwproject te bespreken

Wilt u ook uw isolatieprobleem oplossen door het inpakken van een koudebrug of een koudebrugisolatie-element of koudebrugconsole te bestellen? Dat kan gemakkelijk. Ook kunt onze voorgaande projecten eens bekijken die te maken hebben met koudebrugrenovatie.

Beers Bouwproducten B.V.